miércoles, 27 de noviembre de 2013

La videoconferència.

La videoconferència és un sistema de comunicació que permet mantenir reunions col·lectives entre diverses persones que es troben en llocs distants . Aquesta comunicació es realitza en temps real , via telefònica , i es transmet tant la imatge com el so , en ambdós sentits . Els interlocutors es veuen i es parlen com si estiguessin a la mateixa sala de reunions, alhora que es poden intercanviar dades , fax , informació gràfica i documental , vídeo , diapositives , etc .
La videoconferència pot ser punt a punt , és a dir , quan es realitza entre dos llocs distants , o multipunt , quan persones que es troben en tres o més llocs diferents , poden conversar realitzant una autèntica reunió virtual . En el primer cas cada punt disposa d'una consola que controla les diferents funcions : com el moviment de la càmera, el focus, el so i cada lloc observa l'altre a través dels seus respectius monitors . En la videoconferència multipunt no és possible aconseguir l'anomenada " presència contínua" , és a dir , tots els usuaris no poden veure simultàniament entre si. A cada moment donat , només es pot veure una persona .

Adobe Connect: és un sistema de comunicació Web de flexible que permet als professionals de TI ampliar i complementar la funcionalitat d'Adobe Acrobat Connect Professional per proporcionar solucions de comunicació Web empresarial per a formació, màrqueting, conferències web empresarials i col·laboració en línia.
Aquestes solucions estan disponibles com subscripció allotjada per a una gestió sense problemes, o com a programari amb llicència que pot implantar sota la protecció de servidors de seguretat.


No hay comentarios:

Publicar un comentario