jueves, 28 de noviembre de 2013

La realitat Augmentada

 
Consisteix en un conjunt de dispositius que afegeixen informació virtual a la informació física ja existent. No substitueix la realitat física. És un sistema informàtic que genera una visió directa o indirecta en un entorn físic del món real. La realitat augmentada no allunya a l'usuari de la realitat, sinó que el manté en contacte amb ella al mateix temps que interactua amb objectes virtuals
 
Els dispositius de la realitat augmentada consten d'un "headset" i un display per a ensenyar a l'usuari la informació virtual que afegeix a la realitat. El "headset" porta incorporat sistemes de GPS, necessaris per a localitzar amb precisió la situació de l'usuari.
Aquesta eina ofereix infinitat de noves possibilitats d'interacció , que fan que estigui present en molts i diversos àmbits com ho són l'arquitectura, l'entreteniment, l'educació, l'art, la medecina o les comunitats virtuals en camps.
La utilització de la realitat augmentada està creixent molt, no només en camps de l'entreteniment sinó que també en qüestions que poden arribar a facilitar la nostra vida quotidiana. La seva utilització en el futur i el seu desenvolupament dependrà en la seva totalitat de la funció que l'usuari li doni.  
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario