miércoles, 27 de noviembre de 2013



Google Drive.

La tecnologia d'almacenament en el núvol és un recurs TIC molt útil i cada cop més imprescinble per al professor i l'alumne a nivell acadèmic. Amb aquesta tecnologia els professors i alumnes poden almacenar i compartir documents, fotos i videos en línia per a tenir-los accessibles desde qualsevol ordenador o dispositiu móvil.
És una aplicació excelent per al treball escolar. Desde la creació d'una carpeta, fins el disseny de documents de text, presentacions, fulles de càlcul i dibuixos, es una eina que no hem de desaprovechar.
Drive permet compartir un document, editar-lo entre diverses persones i en especial comentar els documents compartits. Aquesta utilitat és la més important per al món educatiu ja que d'aquesta forma dismueixen els comentaris a Facebook i els participants es senten més motivats per utilitzar els documents del curs, tots compartits en Google drive i habilitats per a comentar.
Per al professor és una alternativa bona perquè:
- Començar a editar un document a l'ordinador de l'aula i acabar en l'equip de casa sense necessitat d'enviar a un mateix l'arxiu per correu electrònic o descarregar-lo en un USB.
- No necessitar canviar el nom arxius i esborrar versions antigues després de fer diverses modificacions a un document
-Compartir un vídeo o una carpeta de documents amb els alumnes enviant simplement un email amb un enllaç a un fitxer guardat a Google Drive i convidar-los a veure i descarregar-lo.
-Demanar als alumnes que obrin un document i realitzin un exercici. Després de la seva finalització els alumnes guarden el document a Google Drive perquè el professor pugui corregir.
-Col·laborar amb els alumnes en un document en temps real, enviant i rebent comentaris del grup.
Es pot descargar aquí: http://google-drive.softonic.com


No hay comentarios:

Publicar un comentario